Блог

Стани дел од нашиот тим!

Поради проширување на својот тим Оптика ФИЛОС објавува оглас за вработување на: Асистент на продажба Краток опис на работните обврски и задачи: – Воспоставување професионален

Заштитете ги Вашите очи со стил со HOYA SUN 

Нашите високо квалитетни оптички стакла нудат врвна УВ заштита и намалување на отсјајот, обезбедувајќи удобен вид под изложеност на сонце. ✅ Премиум квалитет✅ Модерни стилови✅ Елиминација на непријатност