Пристигна новата пролетна колекција на брендот Guess

Пристигна пролетта, време е за шеткање и кафиња на сонце.
Со тоа и пристигна новата ултра шик и урбана колекција на брендот GUESS чии очила се омилени ширум светот.

Всушност, постојат многу причини зошто брендот 𝐆𝐔𝐄𝐒𝐒 е многу пред другите брендови и е омилен низ целиот свет, но ќе ги наброиме само оние со кои ќе се запрашате зошто уште не поседувате 𝐆𝐔𝐄𝐒𝐒 очила.
1. Издржливост: Рамките се дизајнирани со високо отпорни материјали.
2. Оригинални модели на рамки: Уникатен дизајн, бои и детали кои го нагласуваат стилот на личноста што ги носи.

3. Вредност на парите: Во светот важат за колекција која нуди најприфатлива цена за многу висок квалитет на своите производи.

4. 𝐆𝐔𝐄𝐒𝐒 е фокусиран на светските модни трендови. 

5. Нема да останете незабележани.

 

Со пролетта пристигнаа и пролетните попусти.

-30% ПОПУСТ на новата колекција на диоптриски рамки и -25% ПОПУСТ на новата колекција на очила за сонце.

Посети не и избери го совршениот модел за тебе.

Сподели
Facebook
Twitter
LinkedIn