За Оптика Филос

Се грижиме за Вас и Вашите очи

100,000+
Изработени очила
120,000+
Работни часови
150,000+
Задоволни муштерии
Нашата приказна

Kвалитетни очила достапни за секого

Оптика Филос е прва приватна очна оптика во Куманово која своето реноме и углед го темели на семејна традиција. Настанува како резултат на еден сон, на една убава визија на Г – дин Професор Арсен Илиевски. Тој уште од далечната 1987 год. влегува во тајните на овој занает, кој што несебично им го има пренесено на своите синови Ненад и Стефан кои успешно чекорат по стапките на својот татко. Денес после долгогодишно искуство и работа, отворени се уште две продажни места кои се наоѓаат во строгиот центар на градот.

Редовно ги следиме најновите трендови и достигнувања во оптичката технологија, посетувајќи ги најреномираните европски саеми и разменувајќи искуства со најголемите компании во оваа област. Постојано инвестираме во современа опрема и ги имплементираме највисоките европски и светски професионални стандарди. Сите проблеми со Вашиот вид ги решаваме квалитетно и стручно.

Наша цел е да воспоставиме професионален и ефикасен однос со клиентите, нудејќи им услуги со кои ќе заштедат време и пари.
Предизвик за нас е да одговориме на барањето на купувачите и секогаш да одиме чекор напред во препознавање на нивните желби.

Филос продажни места

Повелете посетете не во еден од нашите салони
Оптика Филос 1
Градски Плоштад – Куманово

Пон – Пет 09-21h

Сабота 09-16h

Оптика Филос 2
Градски Плоштад – Куманово

Пон – Пет 09-21h

Сабота 09-16h

Оптика Филос 3
La Plaza Mall

Пон – Саб: 10-22h

Недела: 10-20h

Нашиот тим

Нашиот тим е составен од врвни професионалци со долгогодишно искуство.
Ненад Илиевски
Директор и Оптичар
Стефан Илиевски
Оптичар/Оптометрист
Марија Илиевска
Оптичар/Оптометрист
Никола Илиевски
Оптичар/Оптометрист
Јелена Младеновиќ
Референт за продажба
Нагихане Фејзулаи
Референт за продажба
Теодора Грујиќ
Референт за продажба

Стани дел од нашиот тим!

Најново од нашиот блог

Љубовен Каталог

Февруари е еден од најљубовните месеци во годината, нели? Љубовта е една од најдобрите работи во светот која е бесплатна и ни стои на располагање

Есенски Каталог

Есента пристигна а со неа пристигна и новиот есенски каталог. Сега е вистинското време да бидете извонредни! Смели, посебни и единствени модели со кои ќе