Љубовен Каталог

Февруари е еден од најљубовните месеци во годината, нели?

Љубовта е една од најдобрите работи во светот која е бесплатна и ни стои на располагање секој ден, во секоја минута, на секое место.

Целта на подарувањето е другите да се почувствуваат прифатени, ценети и сакани,  она што не прави среќни е самиот чин на подарување и изненадување.

Пронаоѓањето на совршен подарок повеќе не е тешкотиіа.

Љубовен каталог!

Понудата важи за клиентите кои веќе имаат наша Loyalty картичка и за сите идни членови на нашиот Smile КЛУБ.

Понудата важи од 13.02 до 29.02.

И овој Февруари адресата за совршениот подарок е кај нас.

Повелете посетете не!

Се наоѓаме на 3 локации:

  • La Plaza Mall
  • Плоштад Маршал Тито
  • Плоштад Нова Југославија (спроти поранешен Кристал)
Сподели
Facebook
Twitter
LinkedIn