Закажете преглед

Пополнете ја формата за закажување и нашиот персонал во најбрз можен рок ќе Ве контактира да го потврди терминот.

Филос продажни места

Повелете посетете не во еден од нашите салони
Оптика Филос 1
Градски Плоштад – Куманово

Пон – Пет 09-21h

Сабота 09-16h

Оптика Филос 2
Градски Плоштад – Куманово

Пон – Пет 09-21h

Сабота 09-16h

Оптика Филос 3
La Plaza Mall

Пон – Нед 09-22h