Контакт

Контактирајте не

Слободно контактирајте не доколку имате прашања.
map-pin

Адреса

Градски Плоштад Куманово

phone

Телефон

031 / 414 - 817
075 / 414 - 817

mail

Емаил

optikafilos@yahoo.com

Филос продажни места

Повелете посетете не во еден од нашите салони
Оптика Филос 1
Градски Плоштад – Куманово

Пон – Пет 09-21h

Сабота 09-16h

Оптика Филос 2
Градски Плоштад – Куманово

Пон – Пет 09-21h

Сабота 09-16h

Оптика Филос 3
La Plaza Mall

Пон – Саб: 10-22h

Недела: 10-20h

Најново од нашиот блог

Љубовен Каталог

Февруари е еден од најљубовните месеци во годината, нели? Љубовта е една од најдобрите работи во светот која е бесплатна и ни стои на располагање

Есенски Каталог

Есента пристигна а со неа пристигна и новиот есенски каталог. Сега е вистинското време да бидете извонредни! Смели, посебни и единствени модели со кои ќе