Ви ја претставуваме новата технологија на visuReal Master

Ново во Оптика ФИЛОС.

Ви ја претставуваме новата генерација на visuReal.

VisuReal Master претставува најнова технологија за индивидуални мерки за изработка на персонализирани стакла за нашите клиенти.

Центрирањето на објективот и точните прецизни мерки се клучен дел од купувањето нови очила. Но, центрирањето може да биде иритирачки процес за нашите клиенти. Тие треба повторно да ја стават одбраната рамка, да го издржат уредот за центрирање и во некои случаи да подлежат на рачна проверка. Дали е ова потребно и денес?

Секако дека не!

Иновативниот систем за центрирање VisuReal Master се состои од хардверска и софтверска компонента. Користи револуционерно поставување со камерa што автоматски прави повеќе фотографии од нашите клиенти како основа за определување на сите релевантни податоци за центрирање со целосна прецизност.

Софтверот е лесен и брз. Обезбедува оптимална поддршка со целосно автоматско оценување на податоците.

За само неколку секунди ги имате сите податоци кои се потребни за брза и прецизна изработка:

• Димензии на кутијата (вредност А и Б)

• Растојание помеѓу леќите (LD)

• Агол на форма на лице (FFA)

• Пупиларно растојание (ПД)

• Монокуларно растојание на зеницата (MPD)

• Растојанието на корнеалното теме (CVD)

• Пантоскопско навалување

• Висина на монтирање

VisuReal MASTER обезбедува хармонични моменти во кои ги добиваме најточните прецизни мерни податоци потребни за центрирање за совршена изработка.

Искусете ја моќта на новата технологија.

Повелете во Оптика ФИЛОС.

Сподели
Facebook
Twitter
LinkedIn