Есенски Каталог

Есента пристигна а со неа пристигна и новиот есенски каталог.

Сега е вистинското време да бидете извонредни!

Смели, посебни и единствени модели со кои ќе се оделите од толпата.

Додате раскош, уникатност и шарм на Вашиот омилен outfit со нови очила.

Понудата се однесува на клиентите кои веќе имаат наша Loyalty картичка и за сите идни членови на нашиот Smile Клуб.

За сите информации Ви стоиме на располагање.

Повелете посетете не!

Се наоѓаме на 3 локации:

  • Плоштад Маршал Тито
  • Плоштад Нова Југославија
  • La Plaza Mall

Сподели
Facebook
Twitter
LinkedIn