Стани дел од нашиот тим!

Поради проширување на својот тим Оптика ФИЛОС објавува оглас за вработување на:

Асистент на продажба

Краток опис на работните обврски и задачи:

– Воспоставување професионален однос и ориентираност кон клиентите 
– Примена на продажни вештини 
– Презентирање на нови производи и акции 
– Прием и изложување на роба, поставување на декларации, работа со фискална каса, наплата на терминали 
– Одржување на хигиена во продажниот салон 

Потребни квалификации: 

– Позитивна личност со комуникациски вештини и подготвеност за тимска работа 
– Флексибилност и способност за адаптација 
– Лојалност, професионалност, одговорност и дисциплина 
– Образование: средно / високо 
– Општо познавање на MC Office програмите и интернет 
– Англиски јазик 
– Познавање на албански јазик ќе се смета за предност

Доколку сметате дека ги исполнувате наведените услови и Сте заинтересирани испратете Ваша кратка биографија (CV) со Ваша слика, на следната email адреса: optikafilos@yahoo.com, co задолжителна назнака „За оглас за асистент на продажба”.

Само апликациите кои ќе влезат во потесен круг, ќе бидат контактирани. Апликациите без назнака нема да бидат разгледани!

Ве молиме без телефонски јавувања и пораки на социјалните мрежи.

Ве очекуваме,
Тимот на Оптика ФИЛОС

Сподели
Facebook
Twitter
LinkedIn