Заштитете ги Вашите очи со стил со HOYA SUN 

Нашите високо квалитетни оптички стакла нудат врвна УВ заштита и намалување на отсјајот, обезбедувајќи удобен вид под изложеност на сонце.

✅ Премиум квалитет
✅ Модерни стилови
✅ Елиминација на непријатност предизвикана од висок интензитет на светлина

Нудиме 4 HOYA SUN продукти:

HOYA Tints

Hoya Sun Spectrum нудат целосна заштита од УВ зраците, овие оптички стакла селективно филтрираат одредени бои на светлина, зголемувајќи го контрастот и намалувајќи го отсјајот, ја подобруваат перцепцијата на одредени бои, што ги прави идеални за активности на отворено, како што се спортувањето и возењето.

HOYA Polarized

Поларизираните оптички стакла Hoya се дизајнирани да го намалат отсјајот од рефлектирачките површини, како што се вода или снег, истовремено обезбедувајќи висококвалитетна заштита од сонце.

Поларизираните оптички стакла на Hoya нудат јасен и удобен вид, дури и при силна сончева светлина. Тие го намалуваат напрегнувањето на очите и заморот.

HOYA Photochromic

HOYA фотохромните оптички стакла брзо потемнуваат кога се изложени на сончева светлина, а потоа бледнеат за да се исчистат кога се движите во затворен простор или во услови на слаба осветленост. Ова ги прави идеални за луѓе кои поминуваат многу време на отворено или кои треба брзо да преминат помеѓу различни услови на осветлување во текот на денот.

HOYA Sun Pro

Hoya Sun Pro се премиум оптички стакла за сонце кои обезбедуваат напредна заштита и перформанси дури и при најтешки услови на осветлување.

Овие стакла се дизајнирани селективно да филтрираат одредени бои на светлина, зголемувајќи го контрастот и намалувајќи го отсјајот за подобрена визуелна удобност и перформанси.

Дизајнирани да ги задоволат барањата на активниот живот, обезбедувајќи супериорна заштита од сонце и визуелни перформанси за време на спортски и други активности на отворено.

Ви нудиме 3 години гаранција на заштитен слој.

Одберете го најдоброто.

Повелете, Ве очекуваме!

Сподели
Facebook
Twitter
LinkedIn