filos

Љубовен Каталог

Февруари е еден од најљубовните месеци во годината, нели? Љубовта е една од најдобрите работи во светот која е бесплатна и ни стои на располагање

Есенски Каталог

Есента пристигна а со неа пристигна и новиот есенски каталог. Сега е вистинското време да бидете извонредни! Смели, посебни и единствени модели со кои ќе

Стани дел од нашиот тим!

Поради проширување на својот тим Оптика ФИЛОС објавува оглас за вработување на: Асистент на продажба Краток опис на работните обврски и задачи: – Воспоставување професионален

Заштитете ги Вашите очи со стил со HOYA SUN 

Нашите високо квалитетни оптички стакла нудат врвна УВ заштита и намалување на отсјајот, обезбедувајќи удобен вид под изложеност на сонце. ✅ Премиум квалитет✅ Модерни стилови✅ Елиминација на непријатност