Freshlook Dimensions

1,500ден

гаранција:

ПЛАЌАЊЕ НА РАТИ

Можно е плаќање на рати со 0% камата

Дополнителни информации

Начин за употреба

Месечна замена

Изработка

Polymacon

Боја

Carebbean Aqua, Pacific Blue, Sea Green

Дебелина во центар

0.08 мм

Базна кривина (BC)

8.6 мм

Дијаметар Ø

14.5 мм

Сферна јачина

+2.00Д до -6.00Д (на 0.25Д); +2.00Д до +6.00Д (на 0.50Д); -6.00Д до -8.00Д (на 0.50Д)

Содржина на вода

55%

Пакување

2 леќи во кутија

Бренд

Ciba Vision

Купувајте со Филос клуб картица

За да ја наградиме Вашата доверба, за нашите редовни купувачи отсега овозможуваме нов начин на стимулирање преку собирање на вредносни поени и нивно трошење, како и голем број на поволности при секое купување.

Дознај повеќе

Пополнете ја формата за порачка и нашиот персонал во најбрз можен рок ќе Ве контактира да ја потврди истата